I am beautiful in every single way

2010-05-30 - 20:27:31

Hej sötnosar!

Tänkte skriva lite om olika krämer, sminkprodukter och hudvårdserier som ger dig den ultimata och perfekta hyn!

För att få mjuka och glansiga ben ska du använda en produkt som jag använder och rekomenderar starkt! Du ska använda LdB Vitalizing lotion with silk. Du ska använda den på kvällen innan du går och lägger dig och är jätte bra! Den finns också i tvål som du använder när du duschar. Jag använder båda :)För att få bort finnar och oren hy använder jag Neutrogena. Jag använder deras Daily Scrub som du använder på morgonen innan du tar på dig smink och fixar dig. Efter det tar jag deras finnmedel där jag har finnar och pormaskar. Den är riktigt bra och håller finnarna borta. När jag har skrubbat och tagit finnmedel tar jag en fuktgivande kräm utan olja som är både nightcream och daycream. Den är också från Neutrogena.En bra concealer som jag älskar som täcker väldigt bra är faktiskt från tidningen FRIDA och heter: 3 Perfekt Cover Concealer. Problemet med denna fantastiska concealern är att du får lätt torr hud av den så använd inte för mycket!Om du vill ha en ganska bra concealer med miniraler och som inte gör din hy torr så ska du köpa Concealer Minerals från Loreal Paris. Den täcker jätte bra och det är mineraler i den :)Mitt tips är att först ta lite av FRIDAS concealer och sen ta den från Loreal Paris. Då får du ett felfritt utseende!

Med de här tipsen inviger jag vår nya kategori Make Up
Fler tips kommer snart så var på din vakt!

Lots of love Emma ♥

Länk till inlägget Make Up Kommentarer (4) Trackbacks ()

Masquerade

2010-05-29 - 21:46:50
Som ni ser är det en ny design på bloggen :) Den går i svart-vit-frå och är väldigt stilren. Och för er som glömt bort - varenda rubrik är en rad eller titel från en låt! Så har ni musik-torka är det bara att söka på rubrikerna i Spotify ;)

Länk till inlägget Unfashionable things Kommentarer (9) Trackbacks ()

I Choose You

2010-05-29 - 20:00:25
Åh, ge mig, ge mig, ge mig! 8,5 cm kilklack, svart textil, blixlås, snörning och för 399:- på DinSko blir de dina!

Fashionable hugs - Kitty

Länk till inlägget Shoes Kommentarer (7) Trackbacks ()

Everyone's At It

2010-05-29 - 10:48:25

Ni har väl hört talas om den senaste trenden - etno? Här är 4 snygga toppar från H&M och även ett skärp och allt är ultra-etno!


Vad tycker du om etno-trenden?

Länk till inlägget Clothes Kommentarer (15) Trackbacks ()

That should be me

2010-05-28 - 23:44:12


Välkommen till Emmas & Kittys blogg om en enda sak - mode! Vi driver ju själv redan våra personliga bloggar mixade med mode, men nu känner vi för att hoppa över vardagen och ha en modefest hela veckan! Nu får ni då lite info om oss som ni kan leva på ett tag, men är det något ni akut vill veta om oss, om mode eller vad som helst - ställ en fråga!

Info

Bloggen

Vi ville starta bloggen för att det behövs en modeblogg helt fri från vardag! Varenda inlägg - bara mode - inget annat! Vill man läsa personliga inlägg så är det bara att klicka in på våra bloggar (som ni kan hitta i menyn). Vi kommer uppdatera om det hetaste modet, floppar,  trender, kändisstil och såklart våra egna outfits. Dessutom är alla rubrikerna en rad eller titel ur låtar.

Bloggen skrivs ganska humoristiskt, ironiskt och ibland elakt - så läs det med en nypa salt. ♥

Katarina
aka Kittyland

Katarina är en nybliven tonåring i sina bästa år. Ständigt på letande fot efter inspiration, skandaler och sötsaker kan hon lova ut en härlig blandning mellan floppar, succéer och kawaii-glamour (upp med händerna och ett brett leende).

Emma
aka Flippies

Emma är trendsäker tjej som älskar att frossa i söta och stilrena plagg. Som den brunett hon är har hon (oftast) fötterna på jorden. Med en förkärlek till smink kan hon de bästa skönhets- och sminkknepen.


Hoppas ni kommer gilla vår fräna, fräsiga och fashionabla blogg ♥ Den går att följa med Bloglovin' och självklart kan ni även kontakta oss via mejl; fashionbyfools@live.se.

Enjoy!

Länk till inlägget About us Kommentarer (1) Trackbacks ()
RSS 2.0