That should be me

2010-05-28 - 23:44:12


Välkommen till Emmas & Kittys blogg om en enda sak - mode! Vi driver ju själv redan våra personliga bloggar mixade med mode, men nu känner vi för att hoppa över vardagen och ha en modefest hela veckan! Nu får ni då lite info om oss som ni kan leva på ett tag, men är det något ni akut vill veta om oss, om mode eller vad som helst - ställ en fråga!

Info

Bloggen

Vi ville starta bloggen för att det behövs en modeblogg helt fri från vardag! Varenda inlägg - bara mode - inget annat! Vill man läsa personliga inlägg så är det bara att klicka in på våra bloggar (som ni kan hitta i menyn). Vi kommer uppdatera om det hetaste modet, floppar,  trender, kändisstil och såklart våra egna outfits. Dessutom är alla rubrikerna en rad eller titel ur låtar.

Bloggen skrivs ganska humoristiskt, ironiskt och ibland elakt - så läs det med en nypa salt. ♥

Katarina
aka Kittyland

Katarina är en nybliven tonåring i sina bästa år. Ständigt på letande fot efter inspiration, skandaler och sötsaker kan hon lova ut en härlig blandning mellan floppar, succéer och kawaii-glamour (upp med händerna och ett brett leende).

Emma
aka Flippies

Emma är trendsäker tjej som älskar att frossa i söta och stilrena plagg. Som den brunett hon är har hon (oftast) fötterna på jorden. Med en förkärlek till smink kan hon de bästa skönhets- och sminkknepen.


Hoppas ni kommer gilla vår fräna, fräsiga och fashionabla blogg ♥ Den går att följa med Bloglovin' och självklart kan ni även kontakta oss via mejl; [email protected].

Enjoy!

Länk till inlägget About us Kommentarer (1) Trackbacks ()
Postat av: LOWA

Riktigt fin blogg!

2010-06-01 - 20:32:22
URL: http://musiklowa.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Fashionabelt namn:
Stammis?

Mail (bara vi som ser)

Blogg eller hemsida:

Skriv här:

RSS 2.0